top of page
evenement 2 (Instagram-bericht (Vierkant)).png

Photobooth huren met  Personalisatie

Maak je evenement uniek met BoothXperience! Ontdek ongeëvenaarde personalisatieopties voor jouw photobooth. Creëer herinneringen met een persoonlijk tintje. Reserveer nu!

Wat is Photobooth Personalisatie?

uitgeknipt .png

Photobooth personalisatie gaat verder dan alleen foto's maken; het voegt een uniek en persoonlijk tintje toe aan elke fotobelevenis. Ontdek hoe deze aanpasbare functies jouw evenement naar een hoger niveau tillen.

Aangepaste Fotolay-outs

Personaliseer je foto's met aangepaste fotolay-outs. Voeg thematische elementen, kleuren en zelfs logo's toe die perfect passen bij de sfeer van jouw evenement.

Merkintegratie

Voor bedrijfsevenementen biedt personalisatie de mogelijkheid tot merkintegratie. Voeg bedrijfslogo's en slogans toe aan de fotostrips voor een effectieve branding.

Tekst en Datumtoevoegingen

Voeg een persoonlijke boodschap toe aan elke foto met tekstoverlay. Het kan een datum, een speciale boodschap of zelfs de naam van het evenement zijn, waardoor de herinnering nog meer betekenis krijgt.

Photobooth Huren bij BoothXperience: Unieke Personalisatie voor Onvergetelijke Momenten

Breng Jouw Evenement tot Leven met Photobooth Personalisatie

Bij BoothXperience geloven we dat elk evenement uniek is en dat je fotomomenten net zo uniek zouden moeten zijn. Daarom bieden we uitgebreide personalisatiemogelijkheden bij het huren van onze photobooths. Ontdek hoe personalisatie met BoothXperience een extra dimensie toevoegt aan jouw speciale gelegenheid.

Aangepaste Fotolay-outs

Geef je foto's een persoonlijk tintje met aangepaste fotolay-outs. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum, we passen de lay-outs aan om perfect bij de sfeer van jouw evenement te passen.

Merkintegratie voor Bedrijfsevenementen

Voor bedrijfsevenementen bieden we merkintegratie aan. Voeg jouw bedrijfslogo's, kleuren en slogans toe aan de fotostrips voor effectieve branding en een professionele uitstraling.

Tekst en Datumtoevoegingen

Voeg een persoonlijke touch toe aan elke foto met tekstoverlay. Of het nu gaat om de datum van het evenement, een speciale boodschap of de namen van het jubilerende paar, personalisatie geeft betekenis aan elk beeld.

zwolle.png
bottom of page