top of page
Mooie momentopname van drie vrouwen en twee mannen die vol liefde en geluk poseren voor een fotospiegel tijdens hun bruiloft

Photobooth huren voor je bruiloft

De perfecte bruiloft draait om liefde, romantiek en herinneringen om voor altijd te koesteren. Maar hoe zorg je ervoor dat je bruiloftsfeest niet zomaar vergeten wordt? Huur een photobooth! 

Maak je bruiloft nog onvergetelijker

Een photobooth voor je bruiloft biedt een prachtig aandenken aan jullie speciale dag. De gepersonaliseerde foto's zijn een unieke en tastbare manier om je gasten te bedanken en ze te laten zien hoezeer je hun aanwezigheid op prijs stelt. Je kunt zelfs een gastenboek maken van de foto's die je gasten maken, waardoor je een mooie en persoonlijke herinnering hebt aan je bruiloft. Dus waarom zou je nog twijfelen? Huur een photobooth en laat de herinneringen stromen!

Op een feestelijke bruiloft worden props in de vorm van brillen, snorren, hoedjes en strikjes gebruikt, waarmee gasten vol plezier poseren voor een fotospiegel
Een elegante man en vrouw poseren met stijl voor een fotospiegel op hun bruiloft, met speelse props zoals een snor

Sfeervolle props voor je bruiloft

Of je nu gaat voor een klassieke en elegante look of juist voor een wilde en kleurrijke sfeer, er zijn photobooth props voor elk thema. Laat je gasten kiezen uit grappige brillen, hoeden, snorren en nog veel meer, die allemaal passen bij het thema van je bruiloft. Het is een geweldige manier om je gasten te betrekken bij de sfeer en om ervoor te zorgen dat de fotomomenten net zo onvergetelijk zijn als de rest van de dag.

Vier de liefde in stijl

Personaliseer 

Geef je bruiloft een persoonlijk tintje met een photobooth die volledig is aangepast aan jouw stijl en thema! Personaliseer de fotostrips met namen en datum, kies achtergronden die bij je decor passen en bied je gasten unieke props en accessoires om de foto's nog specialer te maken. Het is de perfecte manier om onvergetelijke herinneringen vast te leggen en je gasten een gepersonaliseerde ervaring te bieden op je speciale dag!

Onbeperkt printen 

Met onbeperkt printen van de photobooth, zullen je gasten nooit zonder foto's van je speciale dag vertrekken! Laat ze zoveel afdrukken maken als ze willen, om mee naar huis te nemen als aandenken aan je bruiloft. Het is een geweldige manier om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en ze een blijvende herinnering te bieden!

Geweldige toevoeging 

Maak een stijlvolle statement met een photobooth op je bruiloft! Het is een opvallende toevoeging die niet alleen vermaakt, maar ook een aanvulling vormt op de sfeer en stijl van je speciale dag.

Groep vriendinnen op een verjaardag poseren voor een fotospiegel vol vreugde en geluk

Photobooth huren voor je bruiloft is al mogelijk vanaf €475,-

Veelgestelde vragen photobooth huren voor je bruiloft

Kan ik de foto's aanpassen aan mijn bruiloftsthema? 

Jazeker. Jouw bruiloftsthema verdient foto's die erbij passen en de photobooth kan je daarbij helpen. Het aanpassen van de foto's aan het thema van je bruiloft kan op verschillende manieren. Zo kun je fotolijsten kiezen die passen bij het thema, bijvoorbeeld hartvormige lijsten voor een romantisch thema. Een foto-achtergrond kan ook helpen om de sfeer van jullie thema te benadrukken, door bijvoorbeeld een vintage filter toe te passen. Om het nog persoonlijker te maken, kun je jullie namen en trouwdatum toevoegen aan het ontwerp van de foto's.

Zijn er props beschikbaar voor het thema bruiloft?

Absoluut! Voor bijna elk thema zijn er props beschikbaar die perfect passen bij jouw bruiloft. Of je nu gaat voor een klassiek witte bruiloft of juist een kleurrijk thema hebt gekozen, er zijn talloze rekwisieten om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan leuke accessoires zoals briljante brillen, grappige hoeden, romantische bloemenkransen en nog veel meer. Deze props voegen niet alleen een leuke touch toe aan de fotobooth, maar ze zorgen ook voor hilarische foto's en herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

bottom of page