top of page
Drie enthousiaste meiden poseren met plezier voor een fotospiegel op een verjaardagsfeest, met speelse props zoals snorren en brillen

Photobooth huren voor je verjaardag

Vier jouw verjaardagsfeestje in stijl met een photobooth van BoothXperience! Huur onze fotospiegel en laat jouw gasten onbeperkt foto's printen en personaliseren met leuke props. Maak van jouw verjaardag een onvergetelijk feestje en reserveer nu!

Maak je verjaardagsfeestje extra leuk 

Op zoek naar een manier om je verjaardagsfeestje extra leuk te maken? Huur dan een fotospiegel! Met deze stijlvolle en interactieve photobooth leg je niet alleen de leukste momenten vast, maar zorg je ook voor een unieke ervaring voor jou en je gasten. Laat iedereen zich verkleden met de bijgeleverde props en maak onbeperkt foto's met hoge kwaliteit. En het beste van alles: de fotostrips zijn een geweldige en tastbare herinnering aan een fantastisch feestje. Kies voor de fotospiegel en laat je gasten genieten van een avond vol plezier en mooie herinneringen!

Een jongen poseert met een stralende glimlach voor een fotospiegel met een schilderijraster, vol blijdschap
Een jongen en een meisje poseren met een stralende glimlach voor een fotospiegel op een verjaardagsfeest

Sfeervolle props voor je verjaardagsfeestje

Maak je verjaardagsfeestje extra gezellig met onze te gekke props! Van grappige brillen tot gekke hoedjes en van opblaasbare instrumenten tot rekwisieten in thema, wij hebben het allemaal. Laat je gasten helemaal opgaan in de feeststemming en maak de mooiste herinneringen met onze sfeervolle props. Of je nu een themafeestje hebt of gewoon een gezellig feestje wilt bouwen, onze props zijn de kers op de taart. Maak je klaar voor hilarische foto's en onvergetelijke momenten met onze fotospiegel en props op jouw verjaardagsfeestje!

De perfecte toevoeging voor jouw feestje 

Personaliseer 

Niets maakt een verjaardagsfeestje meer persoonlijk dan gepersonaliseerde foto's. Met een fotospiegel op je feestje kun je de foto's personaliseren met een ontwerp dat past bij jouw feestthema. Of je nu een gek thema hebt of gewoon je naam en leeftijd op de foto's wilt hebben, alles is mogelijk. Het personaliseren van de foto's zorgt niet alleen voor een leuke en unieke ervaring voor jou en je gasten, maar het creëert ook een blijvende herinnering aan een geweldige tijd. 

Onbeperkt printen 

Maak je verjaardag compleet met tastbare herinneringen. Met onbeperkt printen van je foto's zorg je voor een leuke en unieke manier om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Van grappige poses tot groepsfoto's, alles kan direct worden afgedrukt en mee naar huis worden genomen. En het beste van alles, je hoeft je geen zorgen te maken over het aantal prints! Jouw gasten kunnen zo vaak printen als ze willen. Gegarandeerd een hit op je verjaardagsfeestje!

Geweldige toevoeging 

Een fotospiegel op je verjaardagsfeestje is meer dan alleen een apparaat om foto's te maken. Het is een sfeervolle toevoeging die het feest naar een hoger niveau tilt. Gasten kunnen samen met vrienden en familie leuke foto's maken, wat zorgt voor een ontspannen sfeer en onvergetelijke momenten. Het is een leuke manier om herinneringen vast te leggen en te delen met elkaar. De fotospiegel geeft de mogelijkheid om spontane foto's te maken die je normaal niet zou maken en zorgt ervoor dat de feeststemming nog langer blijft hangen.

Photobooth huren voor je verjaardag is al mogelijk vanaf €475,- 

Veelgestelde vragen photobooth huren voor je verjaardag

Kan ik de foto's aanpassen aan mijn verjaardagsthema? 

Dat is mogelijk. Bij het huren van een fotospiegel voor je verjaardagsfeestje kun je de foto's helemaal aanpassen aan het thema van je feest. Van kleurenschema's tot achtergronden en tekst, alles kan gepersonaliseerd worden om jouw feest nog specialer te maken. Het toevoegen van een gepersonaliseerde touch aan je fotomomenten zal je gasten zeker verrassen en zorgt voor een extra leuke en unieke ervaring op je verjaardagsfeestje.

Zijn er props beschikbaar voor mijn verjaardagsthema?

Jazeker! Bij het huren van een fotobooth voor je verjaardag zijn er props beschikbaar die passen bij jouw aangegeven thema. 

bottom of page