top of page
Twee zelfverzekerde mannen poseren met een glimlach voor een fotospiegel op een bedrijfsfeest

Photobooth huren voor je evenement

Voeg extra plezier en interactie toe aan je evenement met onze professionele photobooth! Of het nou om bedrijfsfeesten, productlanceringen, openingen van nieuwe kantoren of bedrijfsborrels gaat, wij voegen interactie toe aan je evenement met onze fotospiegel.  Leg onvergetelijke momenten vast en maak een blijvende indruk op je gasten. 

Creëer interactie 

Een photobooth huren op je zakelijke evenement is de perfecte manier om je gasten te vermaken en tegelijkertijd je merk te promoten. Het is een interactieve en leuke manier om je merk op de kaart te zetten en je gasten te betrekken bij je bedrijf. Daarnaast zorgen de foto's die worden gemaakt voor blijvende herinneringen en kunnen ze worden gedeeld op sociale media, wat weer zorgt voor extra exposure voor je merk. Een photobooth is ook een geweldige ijsbreker en creëert sfeer op je evenement.

Een enthousiaste groep collega's poseert vol plezier voor een fotospiegel op een bruisend bedrijfsfeest
Elegante glazen champagne op een stijlvol bedrijfsfeest

Een echte must-have

Een fotospiegel op je evenement kan ook bijdragen aan de branding en marketing van je bedrijf. Door de foto's te personaliseren met het logo of de kleuren van het bedrijf, kunnen gasten deze delen op social media en zo het bereik van het bedrijf vergroten. Daarnaast kan het bedrijf de foto's ook gebruiken voor promotidoeleinden, zoals op de website of in nieuwsbrieven.

Boost je branding en netwerk met een photobooth 

Personaliseer 

Boost jouw bedrijfsimago met een gepersonaliseerde photobooth op jouw evenement! Door het toevoegen van jouw bedrijfslogo en kleuren op de foto's, creëer je niet alleen een unieke en memorabele ervaring voor jouw gasten, maar versterk je ook jouw merkidentiteit. Met een gepersonaliseerde photobooth maak je niet alleen plezierige herinneringen, maar ook een blijvende indruk op jouw publiek!

Onbeperkt printen 

Niets versterkt de band met je gasten op een evenement beter dan een photobooth met onbeperkte prints. Laat je gasten hun innerlijke superster onthullen en leg deze momenten vast voor een blijvende herinnering. Of ze nu solo of in groepen poseren, de photobooth biedt een leuke en spontane manier om het ijs te breken en een glimlach op ieders gezicht te toveren. Met onbeperkt printen kunnen gasten ook hun favoriete foto's mee naar huis nemen en delen met vrienden en familie. Zo wordt jouw zakelijk evenement gegarandeerd een groot succes!

Super origineel

Breng je zakelijke evenement naar een hoger niveau met een photobooth! Het is niet alleen een leuke manier om je gasten te vermaken, maar het is ook een originele toevoeging aan je evenement.  Laat je gasten op een creatieve manier netwerken en maak jouw zakelijke evenement onvergetelijk.

Groep meiden poseert voor een fotospiegel op een bedrijfsfeest

Photobooth huren voor je evenement is al mogelijk vanaf €475,- 

Veelgestelde vragen photobooth huren voor je evenement

Voor welke (zakelijke) evenementen kan ik een photobooth huren?

Een photobooth huren voor een (zakelijk) evenement is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productlancering, een beurs, een conferentie, een bedrijfsborrel of een opening van een nieuwe winkel, BoothXperience staat klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Moet ik de fotospiegel zelf ophalen en wegbrengen?

Nee, BoothXperience haalt en brengt de fotospiegel. Daarnaast zorgen wij voor het transport en de installatie van de fotospiegel op de gewenste locatie. Dit bespaart jou als huurder een hoop tijd en gedoe, zodat je je volledig kunt richten op de organisatie van je evenement. 

bottom of page