top of page
Een zelfverzekerd meisje dat vol trots poseert voor een fotospiegel, stralend en vol charisma

Wat is Photobooth?

Een photobooth is een soort geautomatiseerde camera, meestal in de vorm van een spiegel, dat gasten in staat stelt om foto's van zichzelf te maken. Het is super populair voor feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden waarbij mensen graag leuke foto's maken om te delen op sociale media of als herinnering. Bij BoothXperience huur je snel en gemakkelijk een Photobooth. 

Hoe duur is een photobooth huren?

Bij BoothXperience huur je een photobooth vanaf 475,- voor 6 uur lang inclusief btw , exclusief reiskosten. Wil je de fotospiegel een hele dag huren? Dat kan! De prijs bedraagt dan 750,- inclusief btw, exclusief reiskosten. 

Twee vrolijke meiden poseren voor een fotospiegel met props in de vorm van een microfoon en een zonnebril met hartjes, stralend en vol plezier

Waarom een photobooth huren bij BoothXperience?

BoothXperience weet wat jouw feestje, evenement of bruiloft nodig heeft! We zijn flexibel, kunnen snel schakelen en zijn  professioneel. Zo zorgen wij met onze photobooths niet alleen voor een onvergetelijke herinnering van jouw evenement, maar ook voor een prettige ervaring met ons als bedrijf. 

Een breed lachend meisje poseert vol vreugde voor een fotospiegel, haar stralende glimlach vult de ruimte met positieve energie

Hoeveel prints maakt de photobooth?

Met de fotospiegel van BoothXperience kan je onbeperkt foto's printen. Per sessie drukt de fotospiegel 2 tot 4 prints per keer uit. 

Een feestelijke groep van twee jongens en twee meisjes straalt plezier uit terwijl ze poseren voor een fotospiegel, met champagne in hun handen

Waarom is een fotospiegel zo populair?

Een glimlachend meisje poseert vol vreugde voor een fotospiegel in de vorm van een 'It's a Boy' prop

Een fotospiegel, ook wel bekend als 'mirror booth' of 'magic mirror', is de laatste jaren niet meer weg te denken bij evenementen en feesten. Dit komt onder andere door de interactieve en leuke ervaring die het biedt aan gasten. Met een fotospiegel kunnen gasten op een vermakelijke manier foto's maken met verschillende filters en effecten. Daarnaast bieden fotospiegels de mogelijkheid om foto's direct te delen op social media, wat de populariteit verder vergroot. Fotospiegels bieden bedrijven of organisaties ook een kans om hun branding te verbeteren door hun logo of andere branding elementen toe te voegen aan de fotostrips. Daarnaast bieden fotospiegels gasten een fysiek aandenken aan het evenement in de vorm van de fotostrips die ze kunnen meenemen als herinnering. Door deze redenen en de mogelijkheid om een unieke ervaring te bieden aan gasten, blijven fotospiegels een populaire keuze voor evenementen en feesten.

bottom of page