top of page
Drie vrolijke meiden poseren voor een fotospiegel met props in de vorm van een afrokapsel en een schilderijraster, stralend en creatief

Activiteiten

BoothXperience is de perfecte partner voor het huren van een photobooth op elk soort evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement, wij hebben de ervaring en expertise om het onvergetelijk te maken. Met onze fotospiegels met de nieuwste technologieën zijn wij van alle markten thuis. Bovendien bieden wij volledig op maat gemaakte oplossingen, zodat u de photobooth kunt aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het toevoegen van gepersonaliseerde props of het ontwerpen van aangepaste achtergronden, wij zorgen ervoor dat de photobooth perfect past bij uw evenement. Kortom, bij BoothXperience bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare service die voldoet aan al je verwachtingen.

Drie elegante vrouwen poseren met trots voor een fotospiegel op een bruiloft, stralend en vol blijdschap

Bruiloft

Drie vrolijke meiden vieren een verjaardag met een fotospiegel, omringd door props zoals brillen, maskers en champagne, vol feestelijke energie

Verjaardag

Twee stijlvolle mannen poseren voor een fotospiegel met kerstattributen, champagne en hoedjes, vol feestelijke passie

evenement

Veelgestelde vragen

Komen jullie overal in Nederland?

Ja! Wij verhuren onze fotospiegels door het hele land. 

Wat zijn de transportkosten?

Binnen een straal van 20km vanaf Zwolle worden er geen transportkosten berekend. Buiten de 20km is de prijs € 0.50  per kilometer. 

Hoe huur ik een photobooth bij BoothXperience?

Maak een keuze uit pakket 'Silver (6 uur lang huren) of pakket 'Gold' (hele dag huren). Kies in de agenda uw tijdstip en vraag de boeking aan. Wij doen de rest en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Photobooth huren is al mogelijk vanaf €475,- 

bottom of page